Pleinfeest Bokkeriejers Tungelroy

Na het grote succes van de edities in 2011 en 2012 organiseert stichting de bokkeriejers uit Tungelroy wederom een pleinfeest op de 11e van de 11e. De Tungelroyse vastelaovendjvereniging bouwt het Barbaraplein in Tungelroy weer om tot een prachtige feestlocatie.

Vanaf 13.00 uur is het terrein geopend en is iedereen van binnen en buiten Tungelroy van harte welkom. Het officiële programma zal starten om 14.11 uur. Regionale carnavals artiesten uit Stramproy, Ell, Laar, Weert, Boshoven, Ell en natuurlijk uit Tungelroy zullen deze dag hun carnavals hits laten passeren. De Hoube dré band sluit deze dag knallend af. En er staat ook nog een “special guest”op het programma. Daarbij zal deze dag ook de nieuwe vastelaovendjschlager voor Tungelroy worden uitgeroepen.

Heel Tungelroy Bakt

Tussen 13.00 en 14.00 uur is er een demonstratie: Heel Tungelroy Bakt. Deze demonstratie zal op ludieke manier worden gepresenteerd en alle aanwezigen kunnen hier hun buikjes vullen. Overigens maken alle 22 eerste bezoekers kans op leuke, maar vooral nuttige prijzen. En de meest mooie / ludieke / opvallende verkleedcreatie staat garant voor een: meet & greet met de “special guest”. Reden genoeg om uit te pakken.

Prins Jan en alle leden van de raad van elf hopen jullie te mogen ontvangen op zaterdag 11-11-2017 in Tungelroy om samen het nieuwe vastelaovendjseizoen te openen. De entree is gratis !

Bekijk meer informatie op: www.debokkeriejers.nl & https://www.facebook.com/debokkeriejers/