Bonte avond Bokkeriejers

De tekstschrijvers zijn weer klaar en de artiesten zijn weer volop aan het oefenen. Het belooft weer een mooie bonte avond te worden.

Net als elk ander jaar staat ook dit jaar de bonte avond in Tungelroy garant voor een lach en vooral een plezierige avond. Ook live muziek mag natuurlijk niet ontbreken d.m.v. van de schlager deelnemers.

Van donderdag 4 januari tot en met 6 januari vinden de bonte avonden plaats in MFA “Kimpe Veld”. De donderdag avond is speciaal voor de senioren.

Op dinsdag 12 december tussen 19.00 en 21.00 uur zijn de kaarten te koop bij MFA “kimpe veld”. Maximaal 8 kaartjes per persoon. Vanaf 13 december zijn de overige kaarten te koop op het zelfde adres. Kaarten kosten €7,50 in de voorverkoop en aan de kassa €9,00. Op is op.

Ook de kinderen zijn al weer druk aan het oefenen voor hun optredens. Op 7 januari vind de kinderbonte middag plaats. Dus alle opa’s en oma’s, pappa’s en mamma’s en broertjes en zusjes komen natuurlijk weer iedereen aanmoedigen. De Bokkeriejers jullie allemaal graag op zondagmiddag de 7e.