Ondernemersprijs Cranendonck

Algemeen Cranendonck Economie Regio Reageer 1 min. leestijd

Cranendonck – (Foto’s) Zaterdag werd bij de Cantine in Budel-Dorplein begerenswaardige titel “Ondernemer van het Jaar Cranendonck“ uitgereikt. De avond werd voor de vijfde keer georganiseerd door Kiwanis Cranendonck.

Tijdens de feestelijke, maar vooral ook spannende avond, werd de uitslag bekend gemaakt. Na een rijp beraad had een jury vijf genomineerde aangewezen. Dit waren Michael Verstraeten Personal Training, Voeding & Coaching, Slagerij-Versspecialist Jan en Marleen van Meijl, Jumbo Super Frank Simonis, IRS Robotics en Komma Web- en Branding Agency.

De afgelopen weken had de jury de deelnemende bedrijven bezocht en zaterdagavond werd de winnaar bekend gemaakt. Het was Komma Web- en Branding Agency die de prijs in de wacht wist te slepen. Wethouder Frans Kuppens reikte de award uit een ‘meneer d’n directeur’ Stef Bogers.

Verbindingsprijs

Tijdens deze avond werd ook de Rabobank Verbindingsprijs uitgereikt. Deze werd gewonnen door Jan Vlassak en Philip de Goeij van Metalot. De twee andere genomineerden voor deze prijs onder het motto ‘ondernemen is verbinden’ waren conceptstore BL3ND in Maarheeze en Huize Te Gaste in Gastel.

Goed doel

De opbrengsten van deze verkiezing gaan naar alle Peuterspeelzalen in de gemeente Cranendonck.

Een bijdrage van Foto Hammie

[nggallery id=’5717′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie