Make-up marathon voor goed doel

Algemeen Evenementen Reageer 1 min. leestijd

Op donderdag 23 november organiseert ICI PARIS XL in Weert een make-up marathon waarbij ze geld inzamelen voor het Toon Hermans Huis.

De make-up marathon zal van 09:00 tot 21:30 duren en iedereen kan een afspraak maken voor een gratis make-up advies. Ook kun je opgemaakt worden door het personeel. Er zal een speciale plek in de winkel ingericht zijn waar iedereen een bijdrage kan doen voor het goede doel.

Kom gezellig langs, laat je opmaken, adviseren, en doe een vrijwillige bijdrage voor dit mooie doel! Ook de collega-winkeliers van de Muntpassage ondersteunen het initiatief met lekkere hapjes, drankjes en spaarpot. Waaronder: Zus & zo, Toko Bharû, Kaas & Ko en Bakker Bart.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie