Kerstconcert Weerter Mannenkoor

Algemeen Uitgaan Weert Reageer 1 min. leestijd

Van het Weerter Mannenkoor kun je een traditie verwachten, die al vele jaren in stand gehouden wordt, namelijk een prachtig Kerstconcert.

Ook dit jaar krijgen de bezoekers op zaterdag 16 december een speciaal Kerstconcert aangeboden. Het Weerter Mannenkoor zal, onder leiding van dirigent Jean-Pierre Steijvers, een aantal bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore brengen.

Medewerking verleent het inmiddels wereldberoemde dameskoor GIOCOSO uit Weert, dat onlangs op het wereldkampioenschap in Riga (Letland) vier gouden medailles in de wacht sleepte. Het koor staat onder de bezielende leiding van Rita Scheffers, die onlangs geëerd werd met de Limburgse Koorprijs.

Verder werken mee de Belgische sopraan Sabrina Ghislain samen met haar vaste begeleider, pianist Mike Neyens. Een bijzonder internationaal Kerstconcert dat het beluisteren waard is in de sfeervolle ambiance van het Fatimahuis, Coenraad Abelstraat in Weert.

Aanvang 19.30 uur. Entreeprijs € 10,00 p.p. Kaarten te bestellen via de koorleden of via [email protected].

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie