Doneer je haar bij Toon Hermans Huis

Op 4 februari 2018, tijdens de open dag van het Toon Hermans Huis Weert e.o., organiseert Carool Platteel van Carool Platteel Hair & Beauty alweer voor de vijfde maal een knipdag ten bate van de Stichting Haarwens.

Carool zet zich al vijf jaar belangeloos en met veel succes in tijdens de open dagen in het Toon Hermans Huis. Ze heeft al vele haarvlechten naar de stichting kunnen opsturen. Pruiken of haarwerken zijn erg duur en worden vaak maar voor een klein deel vergoed. Daarom is de Stichting Haarwensen opgericht. Zij leveren gratis haarwerken van hoge kwaliteit aan kinderen die door hun ziekte het haar (tijdelijk) verliezen. Carool Platteel weet door ervaring in haar familiekring als geen ander hoe belangrijk het kan zijn om er ondanks je ziekte goed uit te zien.

Iedereen die zijn haar doneert, krijgt een complete metamorfose in de vorm van een prachtig nieuw kapsel, mooie make-up en een voor- en na-foto. Een belangrijke voorwaarde om haar te kunnen doneren is dat er minimaal 30 centimeter van afgeknipt kan worden en dat het haar niet geverfd is.

Nu aanmelden

Er is plaats voor maximaal 20 deelnemers. Dus meld je snel aan via: [email protected] en vermeld hierbij je naam en telefoonnummer. Carool neemt dan snel contact met je op.