Voedselbankactie bij Albert Heijn

Algemeen Informatie Reageer 2 min. leestijd

Lionsclubs Weert houden inzamelingsactie voor de voedselbank Weert bij de Albert Heijn filialen in de Muntpassage en op de Dries op zaterdag 16 december.

De beide Lions clubs van Weert verzorgen ook dit jaar weer op zaterdag 16 december hun jaarlijkse actie voor de Weerter voedselbank bij beide Albert Heijn filialen. Het aantal van de voedselbank afhankelijke mensen is ondanks de verbeterde economische situatie gegroeid.

Momenteel zijn er tientallen gezinnen ervan afhankelijk. Voor kinderen speciaal is dat emotioneel en sociaal een moeilijk te verdragen gegeven. Veel mensen kunnen er niets aan doen, dat zij door bijvoorbeeld werkeloosheid of ziekte in een bijstandssituatie zijn beland, waardoor juist die dingen, die het leven nog een beetje kleur geven voor hen onbereikbaar zijn. Juist in de decembermaand komt dit gemis extra hard aan en al helemaal bij kinderen.

De Lionsclubs vragen jou in het kader van de Kerstgedachte 1 of 2 artikelen extra te kopen, voor al die dingen waar een tekort aan is bij de voedselbank, zoals groenten / fruit in pot of blik, persoonlijke verzorgingsproducten en was middelen en niet te vergeten een kerststol.

Suggesties daarvoor krijg je op een flyer door de Lionsleden uitgereikt, bovendien is er een tafeltje ingericht, waarin de aanbevolen artikelen uitgestald staan. De voedselbank Weert en allen, die ervan afhankelijk zijn danken jou bij voorbaat en wensen jou alvast een gezegend en prettig Kerstfeest.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie