Aanhoudingen voor overval cafetaria

112 Nederweert 12 reacties 1 min. leestijd

Update – In tegenstelling tot het eerdere bericht over de overval op een cafetaria in Nederweert op 17 november is dinsdagochtend behalve een 16-jarige vrouw uit Weert ook een 17-jarige man uit gemeente Nederweert aangehouden. Hij is samen met een 17-jarige man uit Weert hoofdverdachte in de zaak. In totaal zijn er nu drie verdachten aangehouden.

Twee mannen kwamen op 17 november rond 21.00 uur de frituur aan de Brugstraat binnen en eisten onder dreiging van een vuurwapen geld van het personeel. Ze verlieten de cafetaria zonder buit. De politie hield dinsdagochtend de 17-jarige man uit gemeente Nederweert en een 16-jarige vrouw uit gemeente Weert aan voor de betrokkenheid bij een overval op een cafetaria in Nederweert op 17 november. Op 5 december werd de 17-jarige man uit Weert aangehouden.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
12 reacties