RICK formeel eigenaar van nieuw pand

Algemeen Economie Weert 1 reactie 1 min. leestijd

Vanaf nu mag RICK (Regionaal Instituut Cultuur en Kunsteducatie) in Weert zich formeel eigenaar noemen van het pand aan de Wilhelminasingel 12 in Weert.

Woensdag 6 december om 8:45 uur was lang verwachte moment daa waarop Emile Florack namens RICK de ‘akte van levering’ bij de notaris voorzag van een handtekening. Een belangrijke mijlpaal voor RICK en voor de cultuur in Weert en de regio. Alle medewerkers van RICK verheugen zich enorm op de verhuizing naar de nieuwe huisvesting. RICK is momenteel nog gevestigd in de Muntpassage.

Voordat men aan de slag kan en heel veel cursisten en scholieren van het basisonderwijs en voortgezet onderwijs kunnen ontvangen, voordat ze kunnen dansen in hun fonkelnieuwe dansstudio met blinkende spiegels, voordat ze de lichtinval kunnen beoordelen in de frisse nieuwe schilderlokalen, moet nog het een en ander gebeuren. In september 2018 wordt dit uiteindelijk allemaal mogelijk. Dan start RICK het nieuwe seizoen 2018-2019 in het nieuwe pand.

Wil je op de hoogte blijven van de verbouw en verhuisplannen van RICK, raadpleeg dan de website www.ricknet.nl en volg ze op Facebook: https://www.facebook.com/rick.cultuurenkunsteducatie/.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie