Rook uit spotjes van restaurant

112 Brandweer Weert Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) De hulpdiensten zijn zaterdagavond omstreeks 18.15 uur gealarmeerd voor een mogelijke brand in het restaurant Perron 9 aan de Driesveldlaan.

Gasten in het restaurant sloegen alarm toen ze rook uit de verlichtingsspotjes zagen komen. De eigenaar van het restaurant liet het restaurant ontruimen en waarschuwde de brandweer.

De brandweer kwam ter plaatse en ging op zoek naar de oorzaak. Gelukkig was er geen sprake van brand. De rookontwikkeling was bij aankomst van de brandweer inmiddels verdwenen. De aanwezige gasten spreken van mogelijke kortsluiting, maar de exacte oorzaak wordt momenteel nog onderzocht. Het restaurant blijft vanavond gesloten totdat de oorzaak gevonden is. De gasten werden eerst opgevangen in het naastgelegen hotel waarna ze zijn doorverwezen naar horeca elders in de binnenstad.

Het is de tweede keer in korte tijd dat de brandweer moet uitrukken voor een incident in het gebouw aan de Driesveldlaan. Op 18 november j.l. was er ook kortsluiting ontstaan in de keuken van het naastgelegen hotel.

[nggallery id=’5827′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie