Aito Köster opent eigen sportschool

Foto door: Gerard Verhagen

De Weerter Ring was vroeger de boksclub in Weert waar vele talentvolle recreanten en wedstrijdboksers ‘The noble art of boxing’ uitoefenden. De eerste locatie was op de Biest om daarna huisvesting te krijgen in de loods achter bij Wullems staalconstructie.

De 21-jarige Weerter topbokser Aito Köster zal per januari deze Weerter Ring weer nieuw leven in gaan blazen. De bokser die uitkomt voor de Nederlandse selectie en ondersteunt wordt door de Stichting Gaan voor Goud heeft naast zijn sportieve ambities nu ook ingezet op een maatschappelijke carrière. Hij start met de sportschool De Weerter Ring / Aito Köster Personal trainer en is gevestigd binnen het Horne Quartier (voormalige KMS) dat bereikbaar is via de ingang van het terrein aan de Ambachtenhof.

Open dag

Aanstaande zaterdag 30 december is er een open dag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Belangstellenden zijn welkom op die uren en zullen kennis kunnen maken met de accommodatie en het brede aanbod van mogelijkheden wat Köster op sportief gebied te bieden heeft. Hij zal zich richten op kinderen in leeftijd van 8 – 12 jaar en van 12 tot 17 jaar voor boksfit en boks trainingen Boksen voor volwassenen en Boxfit voor dames. Verder zal hij diverse andere mogelijkheden in personal training of groepslessen presenteren waaronder Gladiator work outs- bootcamp- Core Power en small groep trainingen.

Je bent aanstaande zaterdag van harte welkom en wellicht ga je de goede voornemens op sportief gebied vorm geven bij de Weerter Ring/ Aito Köster Personal Trainer.

Meer informatie

https://www.facebook.com/aitokosterPT/