500 oliebollen voor voedselbank

De inwoners van Weert die zijn toegewezen aan de voedselbank krijgen een smakelijk extraatje. Iedereen krijgt een oliebol van Verwijk.

Oliebollenbakker Verwijk doneerde vanochtend 500 oliebollen aan de voedselbank. Verwijk staat al 30 jaar in Weert en vond dit jubileum wel een traktatie waard. Daarom deed hij vanochtend iets voor de minderbedeelden. In Weert maken een kleine 500 personen (waaronder 120 gezinnen) gebruik van de voedselbank.

Verwijk was blij dat hij zijn jubileum kon vieren dit jaar. Onlangs dreigde hij zijn standplaats op het Stationsplein te verliezen nadat hij de bieding voor zijn standplaats had verloren. Echter in september j.l. oordeelde de voorzieningenrechter van de rechtbank Limburg dan de inschrijfprocedure van de gemeente overnieuw moest worden gedaan. Het gevolg was dat Verwijk zijn standplaats weer terugkreeg.