Wereldwinkel naar de Beekstraat

Economie Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Na jaren gevestigd te zijn buiten het standaard winkelgebied, gaat Wereldwinkel Weert verhuizen naar de Beekstraat. Op 14 december aanstaande wordt om 11.00 uur de geheel nieuwe winkel aan de Beekstraat 2a officieel geopend door burgemeester Heijmans.

Sinds de aanstelling van Wereldwinkel voorzitter Har van Wegberg, zijn er initiatieven genomen om de Wereldwinkel in Weert op de kaart te zetten en nieuw elan te geven. Na diverse gesprekken met medewerkers, middenstand en klanten, was een van de conclusies dat de Wereldwinkel lokaal niet de bekendheid heeft die het wel zeker verdient.

Gezien het enthousiasme van het team en de gedrevenheid om de Wereldwinkel tot een succes te maken, heeft het bestuur besloten om met een nieuwe, moderne look te komen. De Wereldwinkel-gedachte blijft bestaan, maar voor Weert wordt deze in een nieuw jasje gestoken en daar hoort ook een nieuwe winkel bij.

Har van Wegberg: “Het moment is daar dat we toe zijn aan verandering. Wereldwinkel Weert stapt af van de enigszins verouderde Wereldwinkel-tradities en vaart vanaf nu haar een nieuwe koers. Maar natuurlijk wel volgens het FairTrade-principe, volledig duurzaam en in een moderne geest.”

De verhuizing is momenteel in volle gang. En ondanks dat de nieuwe locatie hemelsbreed slechts tientallen meters van de oude locatie is verwijderd, wordt de verhuizing binnenkort ondersteund door een traditionele Riksja.

“Iedereen in de stad zal weten dat er een nieuwe Wereldwinkel wordt geopend. En wat voor een!”, aldus voorzitter Har van Wegberg.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie