200 renners bij Hema IJzeren Man loop

Zondag, even na 10.00 uur, is de eerste “Hema IJzeren Man Loop” van start gegaan. Met dank aan de sponsors Hema en Palmen sport.

Met andere nummers, kleuren in plaats van afstanden, werd er om even na 10 uur door meer dan 200 deelnemers gestart bij de IJzeren Man. Met redelijk weer, wel met een frisse wind, gingen de lopers van start voor de verschillende afstanden.

Omdat het de eerste loop was in de nieuwe opzet waren er wel wat kleine kinderziektes. Echter alle lopers waren erg blij dat de IJzeren Man loop een vervolg krijgt. Na een korte speech van Wim Janssen en Martijn van den Heuvel wethouder kon de wethouder het startsein geven voor de jeugd die 1.2 en 2.4 kilometer liepen. Daarna gingen de senioren van start voor hun afstanden. Al met al een mooie start voor een prima loopjaar.