Jeugdprinsenpaar Heiknuiters

Op zondag 7 januari, na een geweldige jeugd bonte middag, zijn Jeroen Broens en Renske Janssen, uitgeroepen tot jeugdprins en jeugdprinses van alle Heiknuiters en Heiknuiterinnekes.

De uitroeping verliep spelenderwijs: allebei waren ze nog verkleed in hun rol van de bonte middag, ze speelden er gewoon nog een scene achteraan. Dit werd abrupt beëindigd door hun adjudant Luuk, waarna het feest kon beginnen.

Behalve spelen in de jeugd bonte middag hebben Jeroen en Renske nog een tweetal gezamenlijke hobby’s: muziek maken bij de jeugdharmonie van Altweerterheide en voetballen in Stramproy. Aan deze hobby’s hebben ze hun orde en devies opgehangen. Ze gaan voor met de orde: Toête en Knalle!

Allebei zijn het echte vastelaovundj vierders. Ze kijken dan ook al heel lang uit naar het komende seizoen en kunnen niet wachten tot ze samen met alle kinderen kunnen gaan feesten. Dat doen ze onder het devies: Met het instrumênt inne hând en de bâl aan de voot, Keûmtj deêze vastelaovundj hieëlemaol goot!

Voor de grote kinderen is er op vrijdag 19 januari vanaf 19.00 uur een vastelaovundj Surprise Party. Het jeugdprinsenpaar zou het geweldig vinden als veel jongens en meisjes van de Hei-j hierbij zijn. Ze nodigen alle tieners van harte uit!

En ook deze activiteiten voor de kinderen mogen jullie op de kalender zetten:
9 februari, Optocht en hosmiddig basisschooël St. Jozef
10 februari, Jeugdhosmiddig in De Paol
12 februari Optocht en daarna Fieëst bi-j de Poal.