Knallende start prinsentreffen

Algemeen Vastelaovendj Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Woensdag werd in de Poort van Limburg het ‘Euregionaal prinsentreffen’ georganiseerd. De organisatie was dit jaar in handen van V.V. de Beesterbolle.

Naast de verenigingen uit Weert en omstreken die jaarlijks acte de presance geven, kwamen er dit jaar ook buitenlandse verenigingen uit Duitsland en België én van Midden-Limburgse verenigingen die nog nooit een bezoek brachten aan het jaarlijkse evenement naar de Poort van Limburg.

De verenigingen kregen dit jaar een bijzonder welkom. Het Stadsgilde St. Catharina 1480 verwelkomde hen met saluutschoten. Daarna werden ze door kapel Klink Klaor naar de zaal begeleid waar het verdere programma volgde.

Bekijk een eerste sfeerimpressie.

[nggallery id=’6062′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie