Donatie na koffie-actie

Algemeen Belgie Regio Weert Reageer 2 min. leestijd
Fotograaf: Irene van Wel-Paquay

Maandag jl heeft Lions Club Kempenbroek Weert – Maaseik een cheque gedoneerd van € 1500, = aan Stichting Leergeld Weert. De cheque werd in ontvangst genomen door de heer Frank Rademaekers en de heer Mick Waulthers. De donatie werd uitgereikt door de president van de Lionsclub, Rene Verheggen.

Lions Club Kempenbroek Weert-Maaseik is een jonge serviceclub die een aantal goede doelen heeft gekozen waar Stichting Leergeld Weert er een van is. Het is een gemengde, grensoverschrijdende club welke in mei 2016 opgericht is.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld Weert is een plaatselijke organisatie, welke in 2012 opgestart is, waarbij een 15-tal vrijwilligers betrokken is. Zij hebben het doel om kinderen die om financiële redenen niet kunnen deelnemen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn, zoals sporten of een schoolreisje, toch te kunnen meedoen. Hierdoor bloeien ze op, ontwikkelen ze kennis en vaardigheden en krijgen eigenwaarde. Afgelopen jaar zijn er 550 kinderen geholpen. Stichting Leergeld betaalde voor hun de contributie van de sportclub, sportkleding, de schoolreis of muziekles.

Het gedoneerde bedrag is bijeengebracht via een doorlopende succesvolle fondswervingsactie, waarbij de Lions Kempenbroek koffie heeft verkocht, zowel bonen als gemalen. Het betreft een mooie volle krachtige koffie met onovertroffen aroma op Milanese wijze gebrand.

Wil je ook een bijdrage leveren aan dit goede doel? Bestel dan via [email protected] een of meerdere pakken koffie à € 4,25. Je kan deze afhalen bij Beaugrim, Oud Boshoven 18 in Weert.

Meer info: https://www.facebook.com/lionsclubweertkempenbroek/
Meer info over stichting Leergeld: www.leergeld.nl/weert
Ook in België heeft deze Lionsclub een goed doel: www.akindo.be

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie