‘Ut daâk d’r aâf’ 2.0

Plaats een reactie
Foto: De Kaakmeister

Op zondag 14 januari organiseert Kepel Gootgemootj in samenwerking met Kefee de Hermeni-j het muzikale spektakelstuk ‘Ut daâk d’r aâf’ 2.0′, natuurlijk in café de Harmonie aan de Muntpromenade 6 te Weert.

Van 16.00 – 20.00 uur staat een prachtige line up garant voor een geweldige muzikale middag, een middag met enkel Wieerter Vastelaovundjliedjes.

Tijdens Ut daâk d’r Aaf zullen er optredens zijn van Kepel Gootgemootj, De Herrieschöppers, Hermeni-j Vannix, Kepel Um te Bäöke, De Broeëds Brothers, Wieerter Vastelaovundjlidje 2018 en Moerepetazie. De presentatie is in handen van de Kaakmeister. Voldoende perspectief voor een super gezellige middag.

Iedereen is van harte uitgenodigd te komen luisteren, kijken, mee te zingen en te feesten om zo alvast warm te lopen voor de Vastelaovundj. De toegang is gratis en de deuren gaan om 15.30 uur open. De zojuist uitgeroepen Rogstaekerspreens, die net zijn eigen Nacht van de Nôwwe Preens heeft gevierd zal ook even acte de presence geven.

Meer informatie over deze middag maar ook over de andere activiteiten van Gootgemootj zijn te vinden op www.gootgemootj.nl

.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie