Campagnehuis VVD geopend

(Foto’s) Op zaterdagmiddag 17 februari trapte de Weerter VVD feestelijk de campagne af voor de naderende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s..

Naast de aftrap openden de liberalen voor de derde keer een campagnehuis in de Weerter binnenstad. Ditmaal ligt het campagnehuis in de Van Berlostraat. De aftrap werd verricht door fractievoorzitter Wendy van Eijk en campagneleider Thomas van Gemert.

Wendy van Eijk geeft aan enorm veel zin om de campagne te starten. “We hebben een geweldige lijst, een sterk programma. We kunnen niet wachten om met de Weertenaren in gesprek te gaan over wat er speelt in Weert en wat wij willen bereiken”, aldus van Eijk.

Campagneleider Thomas van Gemert: “We willen de campagne deze keer anders dan voorgaande keren niet alleen op de binnenstad concentreren. Naast activiteiten in en rond ons campagnehuis aan de Van Berlostraat, gaan we ook verschillende keren de wijken en dorpen in om daar met zoveel mogelijk mensen in gesprek te gaan”.

Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in het campagnehuis.

Overzicht partijen

Op 21 maart a.s. zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Op www.raadweert.nl vind je een overzicht van alle partijen die meedoen, wie de kandidaten zijn en wat het programma / de standpunten zijn.

[nggallery id=’6122′]