(Foto’s) In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart a.s. opende Weert Lokaal hun campagnehuis. Dit jaar is ’t Lokaaltje’ gevestigd in de Beekstraat nummer 2.

Net als tijdens de verkiezingen in 2014 worden er ook deze keer activiteiten gepland in het campagnelokaal. Ook zullen de wethouders, raadsleden en kandidaten aanwezig zijn in ’t Lokaaltje om vragen te beantwoorden of gewoon om gemoedelijk met elkaar ‘bij te buurten’.

Van zaterdag 17 februari tot en met woensdag 21 maart opent politieke partij Weert Lokaal de deuren van hun campagnehuis voor de verkiezingen. Je bent van harte welkom om gewoon even binnen te kunnen wandelen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Overzicht partijen

Op 21 maart a.s. zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Op www.raadweert.nl vind je een overzicht van alle partijen die meedoen, wie de kandidaten zijn en wat het programma / de standpunten zijn.