Jeugdboerenbruidspaar Brökwagters

Algemeen Human interest Vastelaovendj Weert Reageer 3 min. leestijd

In een bomvol Brökwagterspelieës werd op vrijdag 2 februari weer het traditionele jeugdboerenbal gehouden, met als hoogtepunt het bekend maken van het jeugdboerenbruidspaar en de getuigen. Dit jaar was die eer weggelegd voor Amber Görög en Niels Jacobs.

Niels zit in groep 8 van de Odaschool bij meester Ralf en meester Johan. Hij is de zoon van Paul Jacobs en Tanja Guit. Samen met zijn jongere broertje Floris wonen ze aan de Jankushofstraat 14. Als hobby staat bij Niels toch zeker voetbal bij FC Oda op 1, maar zijn vrije tijd besteedt hij ook graag aan chillen of voetballen met zijn vrienden en op zijn tijd een potje op de XBOX.

Amber zit in groep 8 van OBS de Uitkijktoren. Ze woont met haar ouders Ad Görög en Valerie Berben en haar zusje Lotis op de Hushoverweg 61a. In haar vrije tijd is ze te vinden op de atletiekbaan van Weert. Verder is ze lid van toneelvereniging de Krottepoffers, houdt ze van tekenen, cupcakes en taartjes bakken en natuurlijk van carnaval!

Ook dit jaar had zowel de bruid als de bruidegom een getuige. Dit waren Daan Hamaekers en Nikki Nijs. Daan is 11 jaar en broer van Anne-Fleur. Hij zit in groep 8 van de Odaschool en woont met zijn zusje en ouders Jacko en Yvonne Hamaekers op de Veldbloemstraag 87. Daan mag graag tafeltennissen en gamen. Carnaval is voor hem niet onbekend. In groep 2 was hij trotse kleuterprins van de Odaschool.

Nikki is 12 jaar en zit in groep 8 van de Odaschool. Ze woont samen met haar ouders Robert Nijs en Tanja Ramaekers en zusje Guusje op de Dahliastraat 25. Carnaval vieren zit er al van jongs af aan in. Zo heeft ze met vv Kliek van Bosseve al 3 keer meegedaan met de optocht en al 2x de gouden brug gewonnen. Ook vind ze het erg leuk om met haar vriendinnen gezellige dingen te doen en is ze 1x per week te vinden op de tennisbaan.

Nadat het gezelschap bekend was gemaakt, werd het bruidspaar, met toestemming van de getuigen, door Jeugdprinses Kim I in de onecht verbonden. Na de receptie is er nog enkele uurtjes flink gehost en gefeest. Het geweldige optreden van Fresh deed nog een schepje bovenop de feeststemming bij het knotsgezellige jeugdboerenbal van de Brökwagters.

Ook dit jaar is het boeket en de corsages beschikbaar gesteld door Bart Bloemwerken, de krentemik door Bakkerij Vries en de techniek door BCM Music Systems.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie