Foto door: : Brian Voesten

Na het succes van de eerste drie edities van ‘Vinyl-Luister-Spot’ vindt op zondag 18 februari 2018 in Theater de Huiskamer alweer de vierde editie plaats.

Vinyl-Luister-Spot is een initiatief Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers en Ger Renkens, drie liefhebbers en verzamelaars van Vinyl en vintage apparatuur. In ‘Vinyl-Luister-Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’.

Gasten 4e editie ‘Vinyl-Luister-Spot’

Op zondag 18 februari zijn de volgende muziekliefhebbers te gast: Jules van Bussel, (IT-er), Cyrill Wulms (technical support engineer ASML), Sjaak Lenaers (gepensioneerd Classics-fan en Vinyl verzamelaar), Peter-Mathijs Linsen (lid Centrale Directie LVO Parkstad) en Wim Verwijlen (docent Nederlands Philips van Horne). De presentatie is in handen van Harrold Verheijen. Uiteraard is iedereen welkom om ook “zonder” plaat in gezellige huiskamersfeer opnieuw de geschiedenis van de grammofoonplaat mee te maken.

Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Om 14.00 uur stipt start het programma. Om ca. 16.30 uur is er nog een gezellige nazit. De toegang is gratis! De laatste Vinyl Luister Spot is op zondag: 11 maart 2018. De kans is zeer groot dat in het najaar Vinyl-Luister-Spot, vanwege de positieve reacties, een vervolg krijgt.

Genres

Het ligt in de bedoeling dat tijdens elke bijeenkomst een programma wordt gepresenteerd rond muziek op vinyl uit de jaren ‘60-‘70-’80 en ‘90. Alle genres (rock en roll, pop, rock, soul, blues en jazz) kunnen aan bod komen.

Interesse?

Platenliefhebbers die mee willen werken aan de volgende edities kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.theaterdehuiskamer.nl of via een mail naar Jos de Graaff: [email protected]

Foto door: : Brian Voesten