‘Weert On Stage’ in beeld

(Foto’s) Na een succesvolle eerste editie in 2017 vond ook dit jaar weer een ‘Weert On Stage’ plaats in het Franciscus Huis. Honderden jongeren waren weer van de partij op het beroepenfeest.

Leerlingen van het Bravo College, Het Kwadrant, Philips van Horne en het Citaverde gingen in gesprek met het lokale bedrijfsleven tijdens Weert On Stage. Want verliefd worden op een vak doe je immers niet via een flyer.

Op het beroepenfeest Weert On Stage gingen leerlingen in gesprek gaan met hun droomberoepen. Als er een match is tussen leerling en bedrijf dan komen ze na twee weken bij dat bedrijf terug om een keer mee te kijken. Zo ervaren ze zelf wat het precies inhoudt om bijvoorbeeld administratief medewerker, bakker, politie-agent of logopedist te zijn.

Meer informatie: www.weertonstage.nl.

Bekijk een sfeerimpressie.
[nggallery id=’6205′]