kunstINkijk op 2e Paasdag

Update – Zoals elk jaar presenteert het Kunstcentrum Weert zich met een tentoonstelling en gelegenheid tot atelierbezoek.

De groepsexpositie wordt dit jaar ingericht in Huize Tullemans aan de Emmasingel 85 te Weert. Van alle deelnemende kunstenaars aan de Atelierroute zal daar een of meer kunstwerken te zien. Dit zijn oud-leden, zoals Jan Tullemans zelf, oude en nieuwe leden en gastkunstenaars. De expositie wordt op 2e Paasdag om 10.00 uur geopend door de Wethouder van Cultuur Geert Gabriëls. Aansluitend wordt een rondleiding verzorgd bij de tentoonstelling. De expositie is ook open op zondag 8 april van 12.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis.

Behalve in de eigen ateliers laten sommige kunstenaars hun werk zien op andere locaties, zoals de Ingelshof in Tungelroy, Kunstcentrum en Kunsthal Weert bij de Lichtenberg en de ruimte in de Muntpassage bij de ingang aan het Collegeplein. In de flyer bij de expositie en op www.kunstcentrumweert.nl is precies zien waar hun werk en de kunstenaars zelf te vinden zijn. De kunstenaars heten jou van harte welkom.

Update

Door familieomstandigheden zal de kunstINkijk op 2e Paasdag niet in de Ingelshof te zien zijn. Het werk van Mohammad Attar zal bij Rob Kars hangen. In Huize Tullemans is een folder verkrijgbaar met de locatie van alle deelnemers aan de Atelierroute.

Meer informatie: www.kunstcentrumweert.nl.