Mooie opbrengst ‘Eet met je hart’

(Foto’s) Vorig jaar is ‘Met je hart Weert’ van start gegaan. De campagne werd gesteund door burgemeester Jos Heijmans tevens ambassadeur van de stichting in Weert en met de steun van een aantal restaurants: Hostellerie Munten, Denver, Amusant Gotcha, De SooS, Flavours, De Oude Schut (met Koos), Porta Mosa en Golden Tulip.

De stichting wil vooral de medewerkers van de deelnemende restaurants bedanken. Zij hebben het volgehouden door iedere keer maar weer te vertellen dat hun restaurant deelnam aan de campagne ‘Eet met je hart’. Natuurlijk mogen ook de vrijwilligers van de stichting niet worden vergeten. Ook zij stonden keer op keer klaar.

“Super super bedankt! Want vele ouderen in Weert leven in eenzaamheid en wij gaan er alles aan doen om dat te veranderen. Stichting ‘Met je hart Weert’ wil kwetsbare mensen verbinden. Dat is onze missie. Met heel ons hart proberen we een brug te slaan tussen vergeten worden en aandacht krijgen. We zorgen dat mensen er zijn voor elkaar, dat ze elkaar ontmoeten. Want wij geloven dat samen zijn en samen ondernemen het leven fijner én rijker maakt. Hier zetten we ons graag voor in. Persoonlijk en oprecht. Samen met anderen. Met ons hele hart”, aldus Leonora Schouwenaars Ravenhorst, coördinator Stichting Met je hart Weert.

En Weert ging ervoor! Samen met de bovengenoemde restaurants is er € 1.455,- bij elkaar gebracht. Met dit bedrag kunnen er weer weer veel waardevolle ontmoetingen plaatsvinden.