Uitreiking STAR taart

Plaats een reactie

(Foto’s) Op woensdagochtend 28 februari werd in de wijk Keent de tweede STAR taart uitgereikt. De eer viel dit keer te beurt aan de heer Harry van Rijsingen.

Harry woont op de Zuyderborgh en werd tijdens een overleg met Wonen Limburg verrast door bezoek van een aantal jonge STAR ambassadeurs van brede school Markeent. Hij kreeg de taart aangeboden omdat hij zich geheel volgens de STAR principes inzet voor de wijk en het complex Zuyderborgh. Zo is hij actief bij het organiseren van activiteiten voor zowel het kleinschalig wonen als voor de bewoners van de appartementen, helpt hij bij het schoonhouden van het complex en staat hij altijd klaar om individuele bewoners waar nodig te helpen. Redenen genoeg om Harry te nomineren. Het werd een gezellige drukte in de woning van Harry waarbij iedereen zich de taart goed liet smaken.

STAR staat voor Sportief, Teamwork, Acceptatie en Respect. Op zaterdag 14 april wordt tussen 12.00 uur en 16.00 uur STAR in de wijk opnieuw centraal gesteld door tal van STAR activiteiten op 4 pleinen in de wijk Keent.

[nggallery id=’6149′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie