WeertEnergie opent pop-up winkel

Met het openen van een pop-up winkel wil de burgercoöperatie WeertEnergie nog nadrukkelijker in gesprek gaan met de inwoners van de gemeente Weert over duurzame energie.

Op de zaterdagen 10, 17 en 24 maart en koopzondag 25 maart kan iedereen vrijblijvend binnenlopen voor informatie en vragen. In het bijzonder over het samen met anderen investeren in het collectieve zonnepark Weert, de laatste ontwikkelingen van het windpark Weert, energiebesparing, warmtescans, registeren energielabel en het overstappen op honderd procent lokaal opgewekte groene stroom.

Ook zijn de energiecoaches aanwezig om met u te praten over het opstellen van een persoonlijk energieplan. Het voordeel van WeertEnergie is dat zij een onafhankelijk organisatie is en daardoor objectieve informatie kan geven. Op de zaterdagen is de pop-up winkel van WeertEnergie aan de Van Berlostraat 47 geopend van 10.30 tot 16.00 uur en op koopzondag 25 maart van 12.30 tot 16.00 uur.