Nieuw netwerk-initiatief in Weert

Algemeen Economie Weert Reageer 1 min. leestijd

Ondernemers met een groeiend bedrijf lopen vaak tegen dezelfde vraagstukken aan. Om hen bij deze vraagstukken te helpen start binnenkort het Groeicafé als nieuwe netwerkbijeenkomst. Hiermee spelen de initiatiefnemers in op een groeiende behoefte bij ondernemers.

Doelstelling van het Groeicafé is dat de aanwezigen ván en mét elkaar leren. Overdracht van kennis en ervaring staat daarom centraal binnen de bijeenkomsten. Een andere vorm van netwerken dus. Deze vinden plaats op elke 3e dinsdag van de maand in Bistro de Umbelder aan de Markt 6a in Weert. Te beginnen op dinsdag 17 april a.s.

Telkens kunnen maximaal 45 ondernemers aanwezig zijn bij de informele meetings die in de ochtenduren plaatsvinden. Inloop vanaf 8.00 uur, aanvang 8.30 uur, eindtijd ca.10.30 uur. Het Groeicafé heeft geen leden, een lidmaatschap is dan ook niet nodig. Aanmelden is wel noodzakelijk en kan via https://www.eventbrite.nl/e/tickets-groeicafe-broeikas-voor-ondernemers-44365014954.

Kosten bedragen €10,- (excl. reserveringskosten), incl. koffie en broodjes. In de omgeving is voldoende parkeerruimte voorhanden.

Meer info vind je op facebook en LinkedIn, zoekterm ‘Groeicafé’. Het Groeicafé is een initiatief van Weert Magazine, GLM Consultancy en Multisign2 belettering en vormgeving.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie