Weert Collecteert! is er klaar voor

Alle voorbereidingen voor de Goede Doelen Collecte ‘Weert Collecteert!’ zijn getroffen. De collecte wordt gehouden van 9 t/m 13 april 2018.

Om de aandacht te vragen van alle inwoners van Weert voor deze gezamenlijke collecte, is een speciale Weert Collecteert! Krant bezorgd in Weert. Deze week valt bij iedereen de donatie-envelop in de bus die wordt opgehaald in de collecteweek.

Eén collecte voor 17 landelijke goede doelen en fondsen

De collectant van Weert Collecteert! komt in de week van 9 t/m 13 april aan de deur om de donatie-envelop voor 17 landelijke goede doelen en fondsen met CBF-keurmerk op te halen. Eén collecte dus voor 17 landelijke goede doelen. Dat werkt een stuk prettiger dan voorheen toen er nog voor elk doel afzonderlijk werd aangebeld. De organisatie van Weert Collecteert! is trots op de inzet van ruim 300 vrijwilligers.

Waarom meedoen met Weert Collecteert! Helaas krijgt iedereen – in directe omgeving, bij familie, vrienden of kennissen – te maken met onderwerpen die de goede doelen ondersteunen. De 17 deelnemende landelijke goede doelen en fondsen met CBF-keurmerk rekenen op de steun van de inwoners van Weert om hun belangrijke werk te kunnen blijven uitvoeren.

Meer informatie?

Voor meer informatie kijk op www.weertcollecteert.nl.