Locatie voor Weerter Minima Groep

(Foto’s) Zaterdag vond er een heugelijk moment plaats voor de Weerter Minima Groep. Hun nieuwe bezoeklocatie werd geopend door wethouder Sterk.

De Weerter Minima Groep, dat voorkomt uit een burgerinitiatief, beschikt nu over een eigen locatie in het Keenterhart. Het is een gekoesterde wens van de vrijwilligersgroep die mensen met een kleine beurs graag wil bijstaan. Op de nieuwe locatie kunnen de vrijwilligers in alle rust in gesprek gaan met de mensen die graag advies en informatie willen verkrijgen. Men kan er natuurlijk ook terecht voor een luisterend oor.

Naast de opening kwam de groep ‘Wieerters Echte’ de cheque overhandigen die ze gewonnen hadden met de Wieerter Kwis. Dankzij de goede prestatie van de groep kon men de Weerter Minima Groep verblijden met een bedrag van € 2000,-. Met dit bedrag kunnen de vrijwilligers weer activiteiten organiseren zoals ‘aanschuiftafels’ en een kerstpakkettenactie.

Meer informatie: https://www.weerterminima.nl

Bekijk een sfeerimpressie van de opening.