Openbare repetitie opleidingsorkest

Op 22 mei aanstaande organiseert het Opleidingsorkest van De Stedelijke Harmonie St. Antonius opnieuw een openbare repetitie. De vorige openbare repetitie in januari was een groot succes. Het opleidingsorkest bestaat uit kinderen, jongeren én volwassenen die minimaal 1 jaar een muziekinstrument bespelen.

Iedereen vanaf groep 4 van de basisschool die interesse heeft om een instrument te gaan spelen is bij deze repetitie van harte welkom, maar ook iedereen die een instrument bespeelt en eens wil ervaren hoe het is om in een (harmonie)orkest te spelen.

Deze activiteit vindt plaats in het Muziekhuis Weert, Schuttebeemd 132, van 19.00u tot 19.45u. Binnenlopen kan vanaf 18.45u. Breng ook gerust je instrument mee als je er een hebt. Voor meer informatie bel Carrie van den Broek, 06-54256374.