Op zaterdag 26 mei organiseert team MetAnderen van Luuëke een groot benefietfeest op de locatie van scouting St. Job (Klein Leuken 14) op Leuken. Het benefietfeest is voor iedereen die het doel van de Samenloop voor Hoop een warm hart toedragen.

Iedereen is tussen 16.00 en 22.00 uur van harte welkom op het benefietfeest. Rond 16.30 uur start men met een Bingo voor jong en oud, rond 18.00 uur ontsteken ze de barbecue en rond 20.00 uur spelen ze een gave Pub-quiz. De opbrengst van het benefietfeest wordt gedoneerd voor de Samenloop voor Hoop 2018. Natuurlijk wordt er gezorgd voor eten en drinken voor de innerlijke mens, voor vermaak voor jong en oud. Men wil er samen een geweldig feest van maken.

Grote inzamelingsactie lege PET-flessen

Daarnaast zamelt Team MetAnderen van Luuëke lege PET-flessen in voor het goede doel. Lever je flessen in op woensdag 30 mei a.s. tussen 8.00 en 9.30 uur op het schoolplein van IKC Leuken. Ook kun je tot 30 mei je lege flessen afgeven bij Maria Tesselschadehof 7, of ze over het hek langs de garage gooien (bij voorkeur in een plastic zak). Ook tijdens het benefietfeest kun je je lege PET flessen doneren voor het goede doel.

Sponsor het Team MetAnderen van Luuëke!

Voor het benefietfeest is team MetAnderen van Luuëke nog op zoek naar extra sponsoren. Wil je een bijdrage leveren aan het benefietfeest? Stuur dan een e-mail aan [email protected] Een bijdrage mag financieel zijn, maar ook prijzen voor de bingo en pubquiz zijn van harte welkom. Ben je zanger, DJ of op een andere manier een entertainer, en wil je belangeloos een bijdrage leveren? Ook dan vraagt men om contact op te nemen.