Budgettips van Eef van Opdorp

Foto door: Elvin Boer

De energierekening, kabel- en internet abonnementen, verzekeringen, een lening. Veel lasten worden maandelijks (automatisch) van jouw rekening afgeschreven zonder dat er naar wordt omgekeken. Vast herkenbaar. Maar staan we daar wel eens bewust bij stil? Uit onderzoek blijkt dat een huishouden gemiddeld 100 euro per maand kan besparen. Misschien betaal je ook wel te veel. En dat is zonde.

Niemand wil financiële zorgen. Toch is één op de drie Nederlanders niet in staat zijn kapotte auto of andere onvoorziene uitgaven op te vangen. Dit voorkomen begint met het hebben van een buffer. Een buffer die je de rust en vrijheid geeft om bij onverwachte uitgaven gewoon door te kunnen gaan met je leven.

Geld besparen om te kunnen sparen voor een buffer of een ander spaardoel begint met inzicht in uw geldzaken. Zo weet je precies waar het geld elke maand aan op gaat en waar je eventueel op zou kunnen besparen.

Praktische bespaartips door Eef van Opdorp

Inkomsten en uitgaven bijhouden geeft niet alleen rust, maar laat ook zien waar je eventueel bespaarkansen laat liggen. Wie weet kun je wel meer geld overhouden dan van te voren gedacht.
Ontdek waar je op kan besparen! Kom naar de workshop ‘Slimmer met geld’ die op donderdagavond 24 mei gegeven wordt op de Rabobankvestiging in Weert.

Eef van Opdorp, budgetcoach en bekend van het RTL4-programma ‘Uitstel van executie’ helpt je om inzicht te krijgen in uw inkomsten en uitgaven en geeft je op een luchtige, humoristische manier financiële tips en bespaartips.

Aanmelden is eenvoudig

De bijeenkomst vind plaats op donderdag 24 mei op het Rabobankkantoor in Weert. Deelname is kosteloos, ook voor niet-Rabobankklanten.

Aanmelden kan via onderstaande link
https://sites.rabobank.nl/weert/slimmermetgeld/modules/product/actiesites/homepage/default/?ItemId=22145&OriginalItemId=22143