Zwem4daagse in Weert

Plaats een reactie

Van 25 juni tot 29 juni organiseert Zwembad De IJzeren Man in samenwerking met Reddingsbrigade Weert, ZPC De Rog, De IJsberen en de Koelekopkes de Zwem4daagse bij Zwembad De IJzeren Man.
Zwem4daagse is een sportief evenement voor jong en oud waarmee wordt gestimuleerd om te blijven zwemmen.

Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Het evenement is bedoeld voor jong en oud. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseert Zwembad De IJzeren Man van 25 juni tot en met 29 juni de Zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en super gezond.

Afstanden

Tijdens de Zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m of 500m per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen.

Programma

Op maandag zal er een feestelijke opening plaatsvinden. Op dinsdag staat er een stormbaan voor de kinderen. Voor de verkoeling is er op woensdag ‘ijsje dag’. Op donderdag is het Weerter Kampioenschap bommetje maken, waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Op vrijdag zal de zwemvierdaagse muzikaal worden afgesloten en zullen de medailles en oorkondes worden uitgereikt door Gaan voor Goud. Daarnaast krijgen alle deelnemers op vrijdag toegang tot het binnenbad, waar om 19:00 uur het Zwemvierdaagse discofeest losbarst.

Het hele jaar door worden er op verschillende plekken in het land een Zwem4daagse georganiseerd vooral in de maanden juni, juli en oktober. Dit seizoen zullen ruim 60.000 mensen in Nederland deelnemen.

Meedoen

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven middels een inschrijfformulier die men kan krijgen bij het zwembad. Ook online inschrijven is mogelijk. Ga daarvoor naar www.zwembadweert.nl. Er kan dagelijks gestart worden van 15:30 tot 19:15 uur De kosten voor deelname bedragen € 6,50 per persoon bij voorinschrijving. Opgeven op 25 of 26 juni kost € 8,50 per persoon.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie