Zeskamp Moesel op 30 juni

Plaats een reactie

Zaterdag 30 juni a.s. wordt alweer de 34ste editie van de jaarlijkse Zeskamp Moesel gehouden. Door een ingelast voetbalprogramma van de KNVB zal dit evenement voor het eerst niet op Eerste Pinksterdag worden gehouden maar op 30 juni a.s. op de voetbalvelden van de voetbalclub MMC te Weert.

Er kunnen zich nog een aantal teams inschrijven voor deze dag. Men zoekt enthousiaste, sportieve groepen die willen strijden voor de eer en er samen met hen en de andere deelnemende verenigingen een leuke, gezellige dag van willen maken. Een team bestaat uit minimaal 9 en maximaal 20 personen. Inschrijven kan vóór 15 mei via de site www.zeskampmoesel.nl.

De Zeskamp heeft zich altijd gekenmerkt door de bepaalde sfeer die het uitstraalde van gezelligheid en romantiek. Daar zijn ze trots op! “Meedoen is belangrijker dan winnen.” Deze bekende gedachte geldt al 33 jaar voor onze deelnemende teams. Natuurlijk is er competitie, maar het is een vriendschappelijke competitie. De lol, het plezier, de saamhorigheid, de vriendschap, de sportieve uitdaging, de sportiviteit, de inzet en de gezelligheid, dat is de Zeskamp. Dat is winnen. Of liever gezegd: meedoen en winnen tegelijk. De organisatie hoopt dan ook dat deze 34ste Zeskamp weer voor vele fijne herinneringen zal zorgen.

www.zeskampmoesel.nl
www.facebook.com/zeskamp.moesel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie