Carlo Boszhard geeft musical-les

(Foto’s/video) Bij basisschool St. Laurentius hadden ze donderdag een hele bijzondere leraar op bezoek. Carlo Boszhard kwam naar Swartbroek voor een musical-les.

Carlo had de musical-les aangeboden omdat Matheu Hinzen, die op basisschool St. Laurentius zit, heeft meegewerkt aan de productie van de musical ‘De tent op zijn kop’. Matheu is inmiddels ook een bekende Nederlander geworden na zijn rollen in o.a. de musical Ciske de Rat en de film Onze Jongens.

De musical ‘De tent op zijn kop’ werd donderdag ingestudeerd onder leiding van Carlo Boszhard met natuurlijk Matheu Hinzen aan z’n zijde. De klas van Matheu kreeg zo een musical-les op het allerhoogste niveau. Een bijzondere ervaring voor de leerlingen. Natuurlijk mochten ook de andere leerlingen van de school even proeven van de musicalsfeer.

Bekijk een sfeerimpressie.

Sfeerfragmentje via Youtube

https://youtu.be/gXQ-bqNeOHA

[nggallery id=’6565′]