Samenloop voor Hoop van start

(Foto’s) Zaterdagmiddag klokslag 14.00 uur is de Samenloop voor Hoop 2018 van start gegaan. Wethouder Tessa Geelen gaf het startsein voor de 24-uurloop.

Met zo’n 1100 volwassen deelnemers, 150 kinderen, 41 teams, 40 survivors en 150 vrijwilligers is het op voorhand al een geslaagd evenement. De SamenLoop voor Hoop verbindt, net als in 2015, heel Weert met elkaar.

In Park Aan de bron wordt komend weekend niet alleen 24 uur gewandeld om geld op te halen voor KWF Kankeronderzoek en het Toon Hermans Huis in Weert. Er is ook een uitgebreid entertainmentprogramma met voor ieder wat wils. Zo treden Weerter en regionale artiesten en bands op, is er een groot horeca- en kinderplein en staan er 30 braderiekraampjes.

Bekijk een sfeerimpressie van de opening. Je bent natuurlijk vandaag en morgen van harte welkom om de lopers te ondersteunen en te genieten van de gezellige sfeer in park Aan de Bron.

[nggallery id=’6538′]