Het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn organiseert op 8 oktober 2018 van 18.00 tot 20.30 uur weer de Goedbezig Beursvloer van Weert. Het belooft weer een sprankelend evenement te worden waarbij handel met gesloten beurzen tussen bedrijven en vrijwilligersorganisaties centraal staat.

Dit jaar stelt Van Mossel Volkswagen / Audi Weert hun bedrijfspand aan de Edisonlaan ter beschikking voor de beursvloer. “Betrokken ondernemerschap vinden we erg belangrijk. Zo zijn we al jaren maatschappelijk partner van een goed doel in Weert. Tijdens de Goedbezig Beursvloer staat betrokken ondernemerschap centraal hetgeen ons trots maakt om gastheer in 2018 te zijn. Ons motto is ”‘Van Mossel biedt u meer dan u verwacht’ hetgeen maakt dat we met veel plezier onze showroom ter beschikking stellen voor de Beursvloer. Wij heten ondernemers en verenigingen van harte welkom en dagen ze uit om leuke matches met elkaar te maken.” aldus Edwin Gertsen, Bedrijfsdirecteur Van Mossel VW / Audi Weert

Op de beursvloer kunnen bedrijven, serviceclubs, scholen en vrijwilligersorganisaties elkaar ontmoeten in een informele setting. Er wordt met gesloten beurzen met elkaar gehandeld. Vrijwilligersorganisaties vragen bijvoorbeeld om kennis, faciliteiten of helpende handen en stellen hier iets tegenover. Bedrijven op hun beurt bieden geen geld aan maar sluiten aan op de vraag of bieden zelf materialen of kennis aan.

Interesse? Noteer dan 8 oktober van 18.00 tot 20.30 uur in je agenda en meld je bedrijf, vrijwilligersorganisatie, serviceclub of school aan via het formulier dat te vinden is op www.goedbezigweert.nu onder het kopje Beursvloer. Voor meer informatie, mail of bel het Servicepunt Vrijwilligers van Punt Welzijn via [email protected] of 0495-697900.