Jubileumeditie Beursvloer naar 2021

Toch matches maken? Dat kan!

Punt Welzijn organiseert al een aantal jaren een maatschappelijke beursvloer. Tijdens dit evenement worden verbindingen gelegd tussen bedrijven, vrijwilligersorganisaties, scholen en serviceclubs in Weert. Vanwege de coronasituatie is de jubileumeditie van de Beursvloer verschoven naar het voorjaar van 2021. De Beursvloer vindt dan voor het eerst plaats voor Weert én Nederweert. Datum en locatie volgen nog.

Toch matches maken? Dat kan! Punt Welzijn is er namelijk het hele jaar door voor bedrijven en vrijwilligersorganisaties. Zij kunnen een hulpvraag- of aanbod (denk aan helpende handen, kennis of faciliteiten) bekend maken en dan wordt er samen gezocht naar een match. Interesse? Plaats je vraag of aanbod op de digitale sociale marktplaats, via www.puntwelzijn.nl/socialemarktplaats (en dan doorklikken naar de advertentiesite). Hulp hierbij nodig? Bel Punt Welzijn op 0495-697900.

Ook is Punt Welzijn op zoek naar een leuke locatie waar ongeveer 100 mensen terecht kunnen. Ben of ken jij een bedrijf die in het voorjaar graag een locatie beschikbaar wil stellen voor de Beursvloer? Neem dan contact op met Mariska Sanders, via 0495-697900 of [email protected]

De Beursvloer is in 2015 gestart om bedrijven, serviceclubs, scholen, verenigingen en vrijwilligersorganisaties samen te laten komen in een informele setting. Er wordt met gesloten beurzen met elkaar gehandeld. Vrijwilligersorganisaties vragen bijvoorbeeld om kennis, faciliteiten of helpende handen en stellen hier iets tegenover. Bedrijven op hun beurt bieden geen geld aan maar sluiten aan op de vraag of bieden zelf materialen of kennis aan. Tijdens deze avond worden contacten gelegd voor nu en later.