Landbouwvoertuig valt stil

Kelpen-Oler – (Foto’s) Een landbouwvoertuig met pech heeft vanochtend voor de nodige verkeersproblemen gezorgd in Kelpen-Oler.

Midden op de kruising Grathemerweg / Rijksweg Zuid was een groot landbouwvoertuig stil komen te staan. De oorzaak was een technisch mankement aan het voertuig. Door de storing stond de rem op het voertuig en kon het geen kant meer uit. Monteurs kwamen ter plaatse om het euvel te verhelpen.

Omdat het voertuig midden op de kruising stond moest het verkeer worden om het voertuig heen worden geleid. Hierdoor ontstond er een file in beide rijrichtingen. Inmiddels is het voertuig van de weg, maar de weg nog deels afgesloten. Een speciale veegmachine is onderweg om de weg schoon te maken. Het voertuig had ook olie gelekt.

Update

De weg is schoon en volledig beschikbaar voor het verkeer.

[nggallery id=’6613′]