Binnen- en buitenspeeltuin Kinderpretland wordt per 1 juli aanstaande overgenomen door Laco Weert BV. Laco zal alle activiteiten van Kinderpretland overnemen.

Kinderpretland is ruim 20 jaar geleden opgericht door Jack Hermans. Destijds waren geen of nauwelijks buitenspeeltuinen in Nederland. Met Kinderpretland was Hermans destijds pionier op het gebied van binnenspeeltuinen. Nu 20 jaar later doet Hermans een stapje terug om zo wat meer vrije tijd te krijgen en heeft hij in Laco de geschikte overnamekandidaat gevonden.

Laco Nederland beheert en exploiteert in Nederland sinds 1987 multifunctionele sport- en vrijetijdsaccommodaties, waaronder bijvoorbeeld ook het zwembad en sportcentrum in Nederweert. Laco heeft zo’n 40 accommodaties in Nederland en Kinderpretland wordt de derde speeltuin voor deze organisatie. De binnenspeeltuin van Kinderpretland is 2000 m2 groot en de buitenspeeltuin 10.000 m2.

Na 1 juli blijft de familie Hermans overigens een vast gezicht in het recreatiegebied De IJzeren Man. Jack kan zich nu meer focussen op zijn Klimbos in de IJzeren Man waar hij ook eigenaar van is. Zijn vrouw zal een bekend gezicht van Kinderpretland blijven. Zij zal net als de meeste andere medewerkers van Kinderpretland verder gaan onder de vlag van Laco.

1 REACTIE

  1. Wat een verrassing!! Bedankt voor het opzetten van deze mooie locatie in Weert! Een bedrijf waar dit stadje heel erg gruuëts op mag zijn.

Comments are closed.