4 tulpen voor B&B Piekoo Belloo

Bed & breakfast (B&B) Piekoo Belloo in Weert is deze week officieel ingedeeld in de klasse van vier tulpen. Dit is de één na hoogste kwaliteitsklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B&B Piekoo Belloo ontving de vier tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Uit het rapport van de mystery guest

“B&B Piekoo Belloo is een knusse en sfeervolle B&B. Binnen is alles aanwezig en tot in de puntjes verzorgd (pico bello)! Er is ook een paraplu en brandblusser aanwezig. Het pand is inmiddels voorzien van zonnepanelen en regelbare infrarood verwarming in de living en badkamer via de spiegel. Voor gasten zijn er elektrische fietsen beschikbaar en er is een afsluitbare garage. Bij de bouw is gebruik gemaakt van goede materialen en deze zijn in harmonie met het voorhuis. De tuin is knus en heeft een mediterrane sfeer. De gastvrouw is behulpzaam en geeft de gasten een welkom gevoel.’’

De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.

“Een bed & breakfast met vier tulpen heeft een uitstekend kwaliteitsniveau. Het interieur van het bed & breakfast is luxe en aan het exterieur is veel zorg besteed. Je mag een hoge kwaliteit verwachten met veel voorzieningen en een uitstekende service”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.