Over enkele maanden heeft Weert een ‘megastore’ van EP:Tummers. De nieuwe winkel gaat zich vestigen in het nog leegstaande nieuwbouwpand naast de Gamma.

In januari 2018 werd bekend dat de LAKO en EP:Tummers al plannen hadden om gezamenlijk een winkel te openen op de Moesdijk. Vervolgens moest de gemeenteraad zich nog buigen over de plannen en moest de definitieve keuze voor het meest geschikte pand nog worden vastgesteld. Dat lijkt nu allemaal te zijn gelukt. EP:Tummers kondigt haar komst aan met een groot spandoek bij het toekomstige pand naast de Gamma.

EP:Tummers bevestigt in een reactie haar komst naar Weert. Wanneer de nieuwe megastore, van circa 1500 m2 groot, open gaat kan men echter nog niet zeggen. De voorbereidingen zijn nog in volle gang, waaronder de werving van personeel.

Over EP:Tummers

EP:Tummers is een familiebedrijf sinds 1923 en met 6 winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen en Horst – de grootste vak speciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. EP:Tummers is met 6 eigen winkels, waarvan 2 megastores, een van de grootste leden binnen de ElectronicPartner group. Binnenkort komt daar de megastore van Weert bij.

Het bedrijf heeft ongeveer 60 medewerkers in dienst verspreid over de vier filialen. Verder hebben ze een Service center met technische dienst en een eigen witgoed service.

8 REACTIES

 1. Tummers is een gernomeerd bedrijf..! Sinds jaren leveren zij zeer goede producten, goede service en dienstverlening in de diverse winkels in Limburg.
  Media Markt Is hun grootste concurrent…maar hun grootste concurrent blinkt niet uit in service en dienstverlening, omdat Tummers zeer goede opgeleide mensen in dienst heeft.
  Ok ….ook ik heb wel eens bij de Media Markt wat gekocht….maar nu niet meer..!!
  Als je alles bij elkaar optelt, als je iets koopt, ben je bij Tummers niet alleen goedkoper uit, maar installeren zij TV,s,en andere producten gratis professioneel bij je thuis…en nogmaals de service…ook achteraf is fenomenaal goed..!!
  Kortom…een bedrijf waar de regio Weert blij om kan zijn..!!

 2. Is dit gebaseerd op feiten of uit zeer betrouwbare bron.?
  Wel fijn dat ze jouw a**s di*** op voorraad hebben

 3. Wat heet service? Tegenwoordig worden al je vragen beantwoord met het collectieve geheugen dat internet heet. En mocht je er zelf niet uitkomen dan vind je daar ook hulp. Er zijn websites waar je instructie films vindt bijv. Cool Blue, Gamma enz.
  Een TV die 25% duurder is bij een Megastore dan in de webstore. Is dat value for mony?
  Voor velen niet….

 4. Webshops concurreren ook. Ook hier is de klant koning.
  Bovendien geldt niet goed geld terug.
  Als je niet uitkijkt wordt je bez..kt. maar dat is ook in een reguliere winkel.

 5. Mooie nieuwe aanwinst maar wat precies de meerwaarde van deze winkel is weet ik niet. Blijkbaar voldoende rendabel voor EP anders doen ze het niet. Als je het over service hebt dan denk ik aan gratis installatie van de vaatwasser of iets dergelijks. Maar wat de Slumme zegt kan ik zijn ervaring niet delen helaas. Althans de vestiging Panningen want dat was een drama. Kwamen daar voor een Miele wasmachine maar er werd alleen gezegd dat de Miele beter zou zijn maar verder geen extra info. Dat is nu 3 jaar geleden maar dat staat mij nog altijd bij dat het kennisniveau laag was van de Miele. Niet goed wat mij betreft maar misschien ligt het aan de vestiging. Duurde allemaal veel te lang, bijna 1,5 uur binnen geweest. Ze wilde kostte wat het kost leveren maar er was alleen voorraad in Roermond. Dus uiteindelijk maar in Roermond gekocht en direct opgehaald. Tja wat zal ik zeggen. Leuk dat het pand nu is gevuld. Helaas net een nieuwe vaatwasser besteld bij Coolblue, wel zelf aangesloten. Verder had ik liever een Hornbach gehad. Gamma is veel te duur aan de overkant. Waar is die verfzaal nu ineens naartoe die eerst in dit pand zat?

Comments are closed.