Megastore EP:Tummers in Weert

Over enkele maanden heeft Weert een ‘megastore’ van EP:Tummers. De nieuwe winkel gaat zich vestigen in het nog leegstaande nieuwbouwpand naast de Gamma.

In januari 2018 werd bekend dat de LAKO en EP:Tummers al plannen hadden om gezamenlijk een winkel te openen op de Moesdijk. Vervolgens moest de gemeenteraad zich nog buigen over de plannen en moest de definitieve keuze voor het meest geschikte pand nog worden vastgesteld. Dat lijkt nu allemaal te zijn gelukt. EP:Tummers kondigt haar komst aan met een groot spandoek bij het toekomstige pand naast de Gamma.

EP:Tummers bevestigt in een reactie haar komst naar Weert. Wanneer de nieuwe megastore, van circa 1500 m2 groot, open gaat kan men echter nog niet zeggen. De voorbereidingen zijn nog in volle gang, waaronder de werving van personeel.

Over EP:Tummers

EP:Tummers is een familiebedrijf sinds 1923 en met 6 winkels in Roermond, Panningen, Tegelen, Echt, Heythuysen en Horst – de grootste vak speciaalzaak van Limburg op het gebied van consumentenelektronica. EP:Tummers is met 6 eigen winkels, waarvan 2 megastores, een van de grootste leden binnen de ElectronicPartner group. Binnenkort komt daar de megastore van Weert bij.

Het bedrijf heeft ongeveer 60 medewerkers in dienst verspreid over de vier filialen. Verder hebben ze een Service center met technische dienst en een eigen witgoed service.