Weert wordt één grote escape room

Algemeen Uitgaan Weert 3 reacties 1 min. leestijd

Op zaterdag 13 oktober zal Weert omgetoverd worden tot een grote escape room. Deze avond organiseert de Pivogroep van Scouting Hubovra voor de eerste keer ‘Lockdown Weert’.

Deze ‘city-wide escape room’, met aansluitende borrel, zal zorgen voor een mooie avond die je samen met je vrienden en familie kunt beleven. In totaal zullen 75 teams, van ieder 5-7 deelnemers, per fiets door Weert ten strijde kunnen trekken. Hierbij zullen zij verschillende raadsels en opdrachten uit moeten voeren. Om het extra spannend te maken wordt gebruik gemaakt van lichtshows, projecties, special effects e.d. De uiteindelijke eindstand zal bepalen welk team er met mooie prijzen naar huis zal gaan.

Vorm jij een team en durf jij de strijd aan te gaan? Meld je dan snel aan via: lockdown.hubovra.nl. Lockdown Weert zal om 18:30 aanvangen op de Markt en duren tot +/- 23:45. Hierna bestaat de mogelijkheid om gezellig te blijven hangen en na te borrelen.

Wees er snel bij, want het aantal teams is beperkt (vol = vol). De gemeente Weert heeft, middels een tenderregeling, € 2.200,- verleend om Lockdown Weert te organiseren.

Promovideo via Youtube

https://youtu.be/LFOoj4zKXSU

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties