Team Hudoschijteraan wint Lockdown Weert 2022

Algemeen Uitgaan Uitgelicht Weert Reageer 1 min. leestijd

Zaterdag was Weert weer omgetoverd tot één grote escape room. Scouting Hubovra, dat dit jaar haar 50-jarig jubileum viert, had weer alles uit de kast getrokken om nieuwe en verrassende elementen toe te voegen aan het evenement Lockdown Weert.

Ook dit jaar hadden er weer tientallen teams (goed voor ruim 1000 deelnemers) zich ingeschreven voor het evenement waarbij je tal van puzzels en raadsels moet oplossen. Op de fiets trokken de teams naar 35 verschillende locaties in Weert om de raadsels op te lossen. Met het oplossen van de raadsels en puzzels konden de teams sleutels bemachtigen. Een van de meest opvallende opdrachten was de waterprojectie in het Kasteelpark Nijenborgh.

Na een spannende avond vond op het St. Raphaëlpad het moment suprême plaats. Daar werd de winnaar bekend gemaakt en sloot de band Guarantee de avond muzikaal af.

De top 3

  1. Team Hudoschijteraan
  2. Team White Rabbit
  3. Team De Boomstam

Bekijk een video: https://youtu.be/_Lbddlm9iTw


Een fotobijdrage van o.a. Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie