Boels Ladies Tour van start

Algemeen Weert 3 reacties 1 min. leestijd

(Foto’s) De Boels Ladies Tour is vrijdagmiddag van start gegaan in Stramproy. Het is de vierde etappe van de wielerwedstrijd die van Stramproy via Ittervoort, Grathem, Kelpen-Oler, Thorn, Nederweert en Maarheeze naar Weert gaat.

Na de ploegenpresentatie verrichte wethouder Tessa Geelen het startschot voor deze 4e etappe. Tussen 15.30 en 16.15 uur worden de wielerdames in het centrum van Weert verwacht. Na aankomst in Weert worden door de dames nog drie rondes worden gereden over een parcours door de stad. De finish is vervolgens ter hoogte van het stadhuis aan de Wilhelminasingel.

De omlijstende activiteiten na de finish zijn vooral op het Raphaëlpad en de Nieuwe Markt. Op de Nieuwe Markt worden de politiemotoren en de ploegenkaravaan opgesteld. Het Raphaëlpad is volledig in wielersfeer. Hier is na afloop de huldiging van de rensters met aansluitend een veelzijdig wielercafé in Theater De Huiskamer. Daarna start buiten een musical night. Al deze activiteiten zijn gratis toegankelijk.

[nggallery id=’6905′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties