Wielerwedstrijd voor de kinderen

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

(Foto’s) Ook de allerkleinste wielerfanaten konden woensdag genieten van een echte wedstrijd.

Punt Welzijn had op de Wilhelminasingel samen met kinderopvang Humankind (voorheen Humanitas) een kinder- en gezondheidsplein ingericht. Op dit plein vond o.a. een mini Boels Ladies Tour plaats. Met loopfietsen gingen de kinderen op een klein parcours de strijd met elkaar aan. Natuurlijk werden de kinderen vol enthousiasme aangemoedigd door de toeschouwers.

Naast het raceparcours was er ook een soccerdome voor de liefhebbers van een potje voetbal en een stormbaan voor diegenen die nog wat energie kwijt moesten. Natuurlijk was er gezorgd voor een gezond tussendoortje.

Bekijk een sfeerimpressie (door Theo Van de Winkel).
[nggallery id=’8350′]

πŸ”” Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

πŸ“° Ontvang je de gratis nieuwsbrief al?Β Schrijf je gratis in.

πŸ• Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie