Crescentia viert 75-jarig bestaan

Foto door: Marcel Zuurmond

RKTVV Crescentia Tungelroy bestaat in 2018 maar liefst 75 jaar en dit willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Het jubileum werd op 31 maart al uitgebreid gevierd met leden, oud-leden en overige belangstellenden. Het jubileumjaar zal worden afgesloten op zaterdag 25 augustus met een pleinfeest op het Sint Barbaraplein in Tungelroy!

De aftrap van dit pleinfeest zal worden verzorgd door ‘The Extatic’, een pop, (indie)rock band die covers speelt en daarnaast werkt aan een eigen repertoire. Invloeden zijn onder andere Arctic Monkeys, Foo Fighters en Catfish and the Bottlemen.

Na het optreden van deze jonge talentvolle groep is het de beurt aan Like-U2! Door hun geweldige sound, uitstraling, enthousiasme en samen meer dan 60 jaar U2-ervaring, spat het U2-gevoel van het podium af en weet de band als geen ander het publiek te raken. Alle ingrediënten zijn aanwezig: de karakteristieke zang, dé ultieme gitaarsound, de stevige baspartijen en het krachtige en verfijnde drummen. Kortom, dé U2-sound waar menig fan kippenvel van krijgt. De band brengt dit met vol respect voor de Ierse mannen.

Afsluiter op de avond zijn The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band. The Hillbilly Moonshiners dompelen bekende hits onder in een country jasje. De band trekt al drie jaar door binnen- en buitenland en stond al op festivals als Sziget Festival, Zwarte Cross, Bevrijdingsfestival Limburg en Dauwpop. Ze deelde het podium met bands als The Common Linnets, Rowwen Hèze, Kensington en SAYBIA.

Kaarten zijn online verkrijgbaar via: https://eventix.shop/kr3259b3. Ook zijn er nog tickets verkrijgbaar aan de dagkassa. Op het plein is een grote parasol aanwezig zodat iedereen droog kan staan mocht dit nodig zijn. Let op, er kan uitsluitend contant betaald worden.