(Foto’s) Vrijdag heeft Richard’s Bar haar deuren geopend voor en grote publiek. Na jaren van leegstand heeft het horecapand in de verlengde Beekstraat nu invulling gekregen.

Wie de kroeg binnenstapt krijg een waar pub gevoel. Een gezellig bruine bar waar zo’n 65 soorten whiskey op de planken staan en waar het bier rijkelijk uit de tap vloeit. Op de achtergrond draait muziek, maar dat staat niet te hard zodat de aanwezige gasten gezellig met elkaar kunnen praten.

Op een groot krijtbord staan 4 whiskey-routes vermeld. Richard vertelt je er graag meer over. Het is ook een wiskey-café die je nergens in Weert tegenkomt en waar je naast Ierse en Schotse whiskey ook kan proeven van whiskey uit Japan, India en Amerika. Natuurlijk hoort daar ook Engelse kaas bij en kunnen gasten diverse andere gerechtjes bestellen voor bij de borrel. Ook is er een speciale rookruimte ingericht waar je in stijl een sigaar kan roken.

Wil je liever met een Brand-biertje een potje poolen of voetbal kijken? Ook dat kan bij Richard’s Bar. De horecazaak heeft een ruimte ingericht met een pooltafel, groot scherm, dartborden en een jukebox.

Zaterdagavond wordt er meteen een openingsfeestje gevierd met live-muziek. Dan komt Skippy optreden en brengt je akoestische live muziek in een Classic Rock jasje.

Meer info: https://www.facebook.com/Richards-Bar-201273377172394/.

Bekijk een sfeerimpressie.

11 REACTIES

  1. Flink druk vanavond. Eerlijke kroegsfeer, muziek niet te hard, gezellig. De gebruikelijke azijnzeikers hier die er vast niet zijn geweest maar wel hun mening klaar hebben: blijf uw nuttige werk vanachter uw zielige toetsenbordje voortzetten. Waarschijnlijk niet tot snel daar want stel je voor dat het leuk blijkt te zijn en je uit je schulp moet kruipen…

  2. Misschien moet je als fractie voorzitter van de SP je woorden zorgvuldiger kiezen. Ik snap dat je moe kan worden van bepaalde mensen*( azijnzeikers) maar beter blijf je in een politieke rol. Je weet toch wel waar je meer vliegen mee vangt?

  3. Ik geef mijn mening hier vooral omdat de azijnzeikers niet altijd het debat hoeven te bepalen. Het zijn er namelijk denk ik niet zoveel maar ze spelen wel vaak de hoofdrol. Ik denk dat ik mijn woorden voldoende zorgvuldig gekozen heb.

  4. Eerlijk gezegd vind ik niet dat je woorden goed gekozen zijn. Bij jou wordt op iedere slak zout gelegd omdat je een bekende Weertenaar bent. Bij die wetenschap en het feit dat diezelfde azijnzeikers snel op de teentjes zijn getrapt, maak je geen winst( behalve het luchten van je hart). En gelukkig is dit maar een kleine stad en WdG een wat informeler website(als je gaat vergelijken met de groten), waardoor er minder zwaar word gewogen aan je woorden…

Comments are closed.