Richard’s Bar geopend

(Foto’s) Vrijdag heeft Richard’s Bar haar deuren geopend voor en grote publiek. Na jaren van leegstand heeft het horecapand in de verlengde Beekstraat nu invulling gekregen.

Wie de kroeg binnenstapt krijg een waar pub gevoel. Een gezellig bruine bar waar zo’n 65 soorten whiskey op de planken staan en waar het bier rijkelijk uit de tap vloeit. Op de achtergrond draait muziek, maar dat staat niet te hard zodat de aanwezige gasten gezellig met elkaar kunnen praten.

Op een groot krijtbord staan 4 whiskey-routes vermeld. Richard vertelt je er graag meer over. Het is ook een wiskey-café die je nergens in Weert tegenkomt en waar je naast Ierse en Schotse whiskey ook kan proeven van whiskey uit Japan, India en Amerika. Natuurlijk hoort daar ook Engelse kaas bij en kunnen gasten diverse andere gerechtjes bestellen voor bij de borrel. Ook is er een speciale rookruimte ingericht waar je in stijl een sigaar kan roken.

Wil je liever met een Brand-biertje een potje poolen of voetbal kijken? Ook dat kan bij Richard’s Bar. De horecazaak heeft een ruimte ingericht met een pooltafel, groot scherm, dartborden en een jukebox.

Zaterdagavond wordt er meteen een openingsfeestje gevierd met live-muziek. Dan komt Skippy optreden en brengt je akoestische live muziek in een Classic Rock jasje.

Meer info: https://www.facebook.com/Richards-Bar-201273377172394/.

Bekijk een sfeerimpressie.