Winkelcentrum Leuken bijna klaar

(Foto’s) Als een Ikea-bouwpakketje werd woensdag het laatste bouwwerk van het nieuwe winkelcentrum Leuken geleverd. Het betrof de 15 meter hoge reclamezuil.

Met het plaatsen van de reclamezuil nadert het nieuwe winkelcentrum zijn voltooiing. De ruwbouw is inmiddels klaar en aan de laatste deel van het winkelcentrum en gezondheidscentrum wordt momenteel de laatste hand gelegd. Daarmee is het winkelcentrum op het St. Jobplein volgens planning gereed.

Begin 2017 ging de schop in de grond. Als eerste werd de parkeerplaats aangelegd waarna de bouw van de panden snel volgde. De bouw van het centrum kende ook wat tegenslagen zoals een diefstal op het bouwterrein en slecht weer. Desondanks heeft de aannemer het project binnen de planning weten te voltooien.

De supermarkten Aldi en Jumbo zijn reeds open evenals Kapsalon Lamis en Restaria Weert. Binnenkort komen daar ook de DA drogist, Bakkerij Korsten en het gezondheidscentrum met apotheek bij. Voor het pand waar het inmiddels failliet verklaarde Hans Struijk in was gevestigd wordt een geschikte partij gezocht.

[nggallery id=’6897′]